Kom in contact
met Primaned Academy!

+31 10 44 25 177 academy@primaned.com

Vragen?

U kunt direct contact opnemen met één van onze medewerkers.

Claudia Dieleman

+31 6 23 18 81 29

Stefan Hollak

+31 6 13 52 69 64

Opleiding Project Controls Manager

Hoe kan je als Project Controls Manager nog succesvoller worden? In dit traject leer jij het coördineren en aansturen van de Project Controls aspecten: het aanpakken van projectenportfolio, rapportages, kostenbeheersing en voortgangsmeting.

Duur

4 dagen

Kosten

€ 1.980,00 excl. BTW

Locatie
  • Capelle a/d IJssel
Leermethode
  • Klassikaal
  • Remote
  • InCompany

Projectbeheersing is onderdeel van jouw verantwoordelijkheden binnen een projectorganisatie. Al valt het opstellen van planningen niet onder jouw werkzaamheden, het is wel essentieel dat jij de principes beheerst en deze kan gebruiken om sturing te geven aan het projectenportfolio en de organisatie. Met deze opleiding leer je alles wat je nodig hebt om een PMO-organisatie of te zetten en een strategie te bepalen met effectieve KPI’s, rapportages en dashboards voor je interne en externe stakeholders, waarbij je goed voorbereid bent voor changes en eventuele claims in een project. Dit alles en meer leer je in ons opleidingstraject voor Project Controls Manager. 

Flyer downloaden

Dit traject is uit te breiden met verschillende toevoegingen om je verder te verdiepen op het gebied van risico’s, kosten en earned value management.

De opleiding Project Controls Manager start meerdere keren per jaar. De opleidingsdagen kunnen worden gevolgd in enkele maanden doorlooptijd of zelfs over een langere periode. De startdatum is de eerstvolgende mogelijkheid om deze opleiding te starten. Na inschrijving wordt persoonlijk contact met je opgenomen om de verdere data af te stemmen.

Dit programma wordt onder andere gevolgd door projectmanagers, team leads in planning & control, manager project controls, PMO proces coördinatoren, project controls specialisten, PMO managers, project cost controllers, forensic delay analysten en afdelingshoofden project management.

Voorkennis

Er zijn voor deze opleiding geen specifieke vooropleidingseisen. Houd er wel rekening mee dat wij de opleiding verzorgen op HBO-niveau.

Werk je op dagelijkse basis met planningsapplicaties en wil je je hier verder in ontwikkelen? Dan sluiten de opleidingen tot Scheduling Engineer of Senior Scheduling Engineer misschien beter aan bij je leerdoelen.

 

Certificaat

Na afloop van de module ontvang je een certificaat van de Primaned Academy.

Kosten

€ 1.980,00 excl. BTW / inclusief opleidingsmateriaal, lunch en consumpties

De opleiding bestaat uit de volgende trainingen. Klik op de training voor meer details.

De fundering:

Specialisaties:

 

Geadviseerde aanvullingen bij deze opleiding (keuze afhankelijk van je organisatie en leerdoelen):

Startdatum Leermethode Taal Locatie
06-05-2024 Klassikaal Nederlands Capelle a/d IJssel Inschrijven
02-09-2024 Klassikaal Nederlands Capelle a/d IJssel Inschrijven