Kom in contact
met Primaned Academy!

+31 10 44 25 177 academy@primaned.com

Vragen?

U kunt direct contact opnemen met één van onze medewerkers.

Claudia Dieleman

+31 6 23 18 81 29

Stefan Hollak

+31 6 13 52 69 64

Opleiding Scheduling Engineer

Dé opleiding voor iedereen die werkt met projectplanningen en zowel de theorie, de applicatie (Oracle Primavera Cloud, Microsoft Project of Primavera P6) als de bijkomende communicatie en rapportages wilt leren beheersen.

Duur

5 dagen

Kosten

€ 2.475,00 excl. BTW

Locatie
  • Capelle a/d IJssel
  • Frankfurt
Leermethode
  • Klassikaal
  • Remote
  • InCompany

Je werkt binnen een projectorganisatie en bent betrokken bij het opstellen, opvolgen of beoordelen van planningen. Hoe wordt hiermee een project beheerst en gestuurd binnen de randvoorwaarden scope, tijd en geld? Je leert niet alleen de planningsapplicatie gebruiken om een goede planning te maken, maar leert deze ook volledig begrijpen zodat je nooit voor verrassingen komt te staan. In je rol is het belangrijk om te weten wie je stakeholders zijn en hoe je deze het beste kunt benaderen. Je leert stakeholders bepalen en mappen voor een communicatieplan, maar leert ook met welke KPI’s, rapportages en dashboards je effectief naar je project stakeholders kunt rapporteren.

Flyer downloaden

De opleiding Scheduling Engineer start meerdere keren per jaar. De opleidingsdagen kunnen worden gevolgd in enkele maanden doorlooptijd of zelfs over een langere periode. De startdatum is de eerstvolgende mogelijkheid om deze opleiding te starten. Na inschrijving wordt persoonlijk contact met je opgenomen om de verdere data af te stemmen.

Deze opleiding is de perfecte basis voor iedere scheduler en wordt spelenderwijs afgesloten met de Project Scheduling Game, welke je gratis wordt aangeboden. De Project Scheduling Game is een leuke en leerzame dag, waarbij jouw schedulingsinzicht in meerdere rondes op de proef wordt gesteld. Wil je je na deze opleiding nog verder verdiepen in de tooling en de kennisgebieden van dit vakgebied? Kijk dan eens verder naar de Opleiding Senior Scheduling Engineer.

Dit programma wordt onder andere gevolgd door scheduling specialisten, scheduling engineers, integrated planners, operationeel planners, planningadviseurs,  projectassistenten, project support officers, shutdown coordinatoren, turnaround schedulers, bid/tender planners, werkvoorbereiders, planning & control engineers, portfolio planners, project analysten en strategisch planners

 

De kosten (en doorlooptijd) van het programma zijn afhankelijk van de gekozen tooling.

  • In combinatie met Oracle Primavera Cloud: 6 dagen, € 2.970,00
  • In combinatie met Microsoft Project: 5 dagen, € 2.475,00
  • In combinatie met Oracle Primavera P6: 7 dagen, € 3.465,00

Voorkennis

Er zijn voor deze opleiding geen specifieke vooropleidingseisen. Houd er wel rekening mee dat wij de opleiding verzorgen op HBO-niveau.

Is projectbeheersing wel onderdeel van je verantwoordelijkheden, maar werk je niet met een planningsapplicatie? Dan sluit de opleiding Project Controls Manager misschien beter aan bij je leerdoelen.

Certificaat

Na afloop van de module ontvang je een certificaat van de Primaned Academy.

Kosten

€ 2.475,00 excl. BTW / inclusief opleidingsmateriaal, lunch en consumpties

De opleiding bestaat uit de volgende trainingen. Klik op de training voor meer details.

De fundering:

De planningsapplicatie (kies 1 van de volgende applicaties):

Specialisatie:

De opleiding wordt afgesloten met de Project Scheduling Game.

Geadviseerde aanvulling bij deze opleiding (keuze afhankelijk van je organisatie en leerdoelen):

Startdatum Leermethode Taal Locatie
28-08-2024 Klassikaal Nederlands Capelle a/d IJssel Inschrijven
24-09-2024 Klassikaal Duits Frankfurt Inschrijven
07-10-2024 Klassikaal Nederlands Capelle a/d IJssel Inschrijven