Kom in contact
met Primaned Academy!

+31 10 44 25 177 academy@primaned.com

Vragen?

U kunt direct contact opnemen met één van onze medewerkers.

Claudia Dieleman

+31 6 23 18 81 29

Stefan Hollak

+31 6 13 52 69 64

Docenten

Daniel Visser

Als consultant ervaring op het gebied van procesoptimalisatie, transformatie en het vertalen van stakeholder requirements naar oplossingen. Dit doet hij vanuit een Business & IT achtergrond op het snijvlak van Business en IT.

Manou IJtsma MSc

Als consultant ervaring met het ontwikkelen van waardevolle inzichten over projecten en communicatie.  Affiniteit met de integratie van diverse tools en BI oplossingen.

Martijn de Witte

Als consultant heeft hij veel ervaring met het adviseren, opzetten en onderhouden van diverse projectmanagementprocessen en het monitoren van toolimplementaties.

Suzanne Oudwater MSc

Ervaring in Multidisciplinaire projecten met verschillende gebieden van planning en begeleiden van Leansessies. Vanuit haar technische achtergrond en gevarieerde ervaring streeft zij ernaar om vraagstukken samen op te lossen en te visualiseren op het gebied van Project Controls.

Roshni Bhansing MSc

Manager Academy - Consultant

Het doel is om actiegerichte inzichten te creëren op het snijvlak van Business en IT. De focus ligt op het effectief toepassen van Project Controls, waarbij de Academy een cruciale rol speelt. Immers, na een implementatie ligt het succes bij kennishouders uit de organisatie. 

dr. Stefan Hollak

Manager Project Controls

Als consultant gespecialiseerd in het vertalen van bedrijfsprocessen en stakeholderbelangen naar een integrale oplossing op het gebied van projectbeheersing. Met name betrokken bij het begeleiden van de verandering die de implementatie teweeg brengt in de organisatie.

drs. Roy Waasdorp

Als technisch consultant tientallen jaren ervaring in de implementatie van Oracle Primavera-suite. Weet exact waar de moeilijkheden zitten in deze tool.

Hans Seuters

Als ervaren technisch consultant en applicatie specialist adviseert Hans bestaande en nieuwe gebruikers bij het gebruik van o.a.de Oracle Primavera Suite en Microsoft Project en het implementeren en beheren daarvan in een projectomgeving.

Michel Molenaar

Jarenlange ervaring in de implementatie van o.a. risicomanagement en EVM systemen in tientallen projectorganisaties in Nederland. Praktisch en pragmatisch. Zeer ervaren in onder andere het gebruik van Oracle Primavera-suite en Primavera Risk Analysis, ook in combinatie met de verschillende projectmanagement gerelateerde processen.

Marijn van Essen MSc

Als consultant veel ervaring in het adviseren, opzetten en onderhouden van verschillende projectmanagement gerelateerde processen en het begeleiden van tool implementaties.