Kom in contact
met Primaned Academy!

+31 10 44 25 177 academy@primaned.com

Vragen?

U kunt direct contact opnemen met één van onze medewerkers.

Claudia Dieleman

+31 6 23 18 81 29

Stefan Hollak

+31 6 13 52 69 64

Docenten

Martijn de Witte

Als consultant heeft hij veel ervaring met het adviseren, opzetten en onderhouden van diverse projectmanagementprocessen en het monitoren van toolimplementaties.

Suzanne Oudwater MSc

Ervaring in Multidisciplinaire projecten met verschillende gebieden van planning en begeleiden van Leansessies. Vanuit haar technische achtergrond en gevarieerde ervaring streeft zij ernaar om vraagstukken samen op te lossen en te visualiseren op het gebied van Project Controls.

Roshni Bhansing MSc

Het doel is om als consultant impactvolle inzichten te creëren op het snijvlak van Business en IT. Dit doet zij vanuit een bedrijfs- economische achtergrond met ervaring op het gebied van strategie en transformatie.

dr. Stefan Hollak

Manager Academy | Manager Project Controls

Als consultant gespecialiseerd in het vertalen van bedrijfsprocessen en stakeholderbelangen naar een integrale oplossing op het gebied van projectbeheersing. Met name betrokken bij het begeleiden van de verandering die de implementatie teweeg brengt in de organisatie.

drs. Roy Waasdorp

Als technisch consultant tientallen jaren ervaring in de implementatie van Oracle Primavera-suite. Weet exact waar de moeilijkheden zitten in deze tool.

dr. Stijn van de Vonder

Gepromoveerd in kwantitatieve risico-analyses aan de Katholieke Universiteit van Leuven. Deeltijd professor aan Katholieke Universiteit van Leuven. Momenteel Managing Director van Primaned Belgium.

Hans Seuters

Als ervaren technisch consultant en applicatie specialist adviseert Hans bestaande en nieuwe gebruikers bij het gebruik van o.a.de Oracle Primavera Suite en Microsoft Project en het implementeren en beheren daarvan in een projectomgeving.

drs. Euan Samuels Brusse

Veel consultancy ervaring in het optimaliseren van Business en IT-processen. Gespecialiseerd in Integraal Planningsmanagement, Earned Value Management en de Oracle Primavera suite.

Michel Molenaar

Jarenlange ervaring in de implementatie van o.a. risicomanagement en EVM systemen in tientallen projectorganisaties in Nederland. Praktisch en pragmatisch. Zeer ervaren in onder andere het gebruik van Oracle Primavera-suite en Primavera Risk Analysis, ook in combinatie met de verschillende projectmanagement gerelateerde processen.

Marijn van Essen MSc

Als consultant veel ervaring in het adviseren, opzetten en onderhouden van verschillende projectmanagement gerelateerde processen en het begeleiden van tool implementaties.