Kom in contact
met Primaned Academy!

+31 10 44 25 177 academy@primaned.com

Vragen?

U kunt direct contact opnemen met één van onze medewerkers.

Claudia Dieleman

+31 6 23 18 81 29

Stefan Hollak

+31 6 13 52 69 64

Docenten

Steven Delemarre

Met een technische en analytische achtergrond adviseert hij organisaties op grote multidisciplinaire projecten om vraagstukken voorspelbaar en beheerst succesvol af te ronden.

Chiel Tournier

Remi Castets

Als betrokken consultant heeft hij ervaring in het implementeren van projectmanagement tools in diverse industrieën. Met een flexibele en positieve instelling begeleidt hij mens en bedrijf graag in het professionaliseren van hun projectenaanpak.

Daniel Visser

Als consultant ervaring op het gebied van procesoptimalisatie, transformatie en het vertalen van stakeholder requirements naar oplossingen. Dit doet hij vanuit een Business & IT achtergrond op het snijvlak van Business en IT.

Martijn de Witte

Als consultant heeft hij veel ervaring met het adviseren, opzetten en onderhouden van diverse projectmanagementprocessen en het monitoren van toolimplementaties.

Suzanne Oudwater MSc

Ervaring in Multidisciplinaire projecten met verschillende gebieden van planning en begeleiden van Leansessies. Vanuit haar technische achtergrond en gevarieerde ervaring streeft zij ernaar om vraagstukken samen op te lossen en te visualiseren op het gebied van Project Controls.

dr. Stefan Hollak

Manager Academy

Als consultant gespecialiseerd in het vertalen van bedrijfsprocessen en stakeholderbelangen naar een integrale oplossing op het gebied van projectbeheersing. Met name betrokken bij het begeleiden van de verandering die de implementatie teweeg brengt in de organisatie.

drs. Roy Waasdorp

Als technisch consultant tientallen jaren ervaring in de implementatie van Oracle Primavera-suite. Weet exact waar de moeilijkheden zitten in deze tool.

Hans Seuters

Als ervaren technisch consultant en applicatie specialist adviseert Hans bestaande en nieuwe gebruikers bij het gebruik van o.a. de Oracle Primavera Suite en Microsoft Project en het implementeren en beheren daarvan in een projectomgeving.

Michel Molenaar

Jarenlange ervaring in de implementatie van o.a. risicomanagement en EVM systemen in tientallen projectorganisaties in Nederland. Praktisch en pragmatisch. Zeer ervaren in onder andere het gebruik van Oracle Primavera-suite en Primavera Risk Analysis, ook in combinatie met de verschillende projectmanagement gerelateerde processen.

Marijn van Essen MSc

Als consultant veel ervaring in het adviseren, opzetten en onderhouden van verschillende projectmanagement gerelateerde processen en het begeleiden van tool implementaties.