Docenten

Kees Balvers

Zeer ervaren als docent in Microsoft Project en Oracle Primavera-suite, voor zowel startende gebruikers als voor de experts in deze tool.

Marijn van Essen MSc

Als consultant veel ervaring in het adviseren, opzetten en onderhouden van verschillende projectmanagement gerelateerde processen en het begeleiden van tool implementaties.

Marc Lens

Jarenlange consultancy ervaring in de optimalisatie en implementatie van o.a. de Oracle Primavera suite in tientallen grote en middelgrote projectorganisaties.

Michel Molenaar

Jarenlange ervaring in de implementatie van o.a. risicomanagement en EVM systemen in tientallen projectorganisaties in Nederland. Praktisch en pragmatisch. Zeer ervaren in onder andere het gebruik van Oracle Primavera-suite en Primavera Risk Analysis, ook in combinatie met de verschillende projectmanagement gerelateerde processen.

drs. Euan Samuels Brusse

Veel consultancy ervaring in het optimaliseren van Business en IT-processen. Gespecialiseerd in Integraal Planningsmanagement, Earned Value Management en de Oracle Primavera suite.

Hans Seuters

Als ervaren technisch consultant en applicatie specialist adviseert Hans bestaande en nieuwe gebruikers bij het gebruik van o.a.de Oracle Primavera Suite en Microsoft Project en het implementeren en beheren daarvan in een projectomgeving.

dr. Stijn van de Vonder

Gepromoveerd in kwantitatieve risico-analyses aan de Katholieke Universiteit van Leuven. Deeltijd professor aan Katholieke Universiteit van Leuven. Momenteel Managing Director van Primaned Belgium.

drs. Roy Waasdorp

Als technisch consultant tientallen jaren ervaring in de implementatie van Oracle Primavera-suite. Weet exact waar de moeilijkheden zitten in deze tool.

dr. Stefan Hollak

Manager Academy - Consultant Project Controls

Gepromoveerd in de ontwikkeling van hernieuwbare brandstoffen. Consultancy ervaring in het optimaliseren van projectbeheersing en het begeleiden van tool-implementaties.

Roshni Bhansing MSc

Het doel is om als consultant impactvolle inzichten te creëren op het snijvlak van Business en IT. Dit doet zij vanuit een bedrijfs- economische achtergrond met ervaring op het gebied van strategie en transformatie.