Kom in contact
met Primaned Academy!

+31 10 44 25 177 academy@primaned.com

Vragen?

U kunt direct contact opnemen met één van onze medewerkers.

Claudia Dieleman

+31 6 23 18 81 29

Stefan Hollak

+31 6 13 52 69 64

Blog

De opleiding Project Controls vanaf 1 juni zowel remote als klassikaal te volgen

by Stefan Hollak| In Blog - NL|

Nu de Corona-maatregelen in Nederland langzaam worden afgebouwd zal ook de Primaned Academy hierin meebewegen. Vanaf 1 juni is het daarom weer mogelijk om je in te schrijven op klassikale trainingen. Uiteraard zijn er maatregelen getroffen om de trainingen op de gepaste 1,5 meter afstand en met extra aandacht voor hygiëne aan te kunnen bieden.

Echter zal het ook na 1 juni mogelijk blijven om trainingen remote (virtueel klaslokaal) te volgen. Afgelopen maanden hebben namelijk zowel de docenten en deelnemers ervaren dat de remote lesmethode een goed alternatief is waarbij er niet ingeleverd wordt op kwaliteit. Door de gekozen opzet blijft er voldoende persoonlijke aandacht en interactie tussen de deelnemers.

De opgedane ervaringen en de positieve feedback hebben ons doen besluiten om vanaf 1 juni de opleidingen zowel klassikaal als remote aan te bieden.

Op de inschrijfformulieren op de website kunt u uw voorkeur doorgeven voor een klassikale of remote training. Hieronder een overzicht van de extra maatregelen bij klassikale trainingen, en de opzet bij remote trainingen.

Voor vragen zijn we bereikbaar via mail (academy@primaned.com) of telefoon (010 – 44 25 177)

Extra maatregelen bij klassikale trainingen na 1 juni i.v.m. Corona

  • Desinfectiemogelijkheid bij binnenkomst
  • Afstandsvlakken en looproutes duidelijk uitgezet op de grond
  • Andere inrichting van de lokalen, zodat men voldoende afstand kan houden

Opzet Remote trainingen

  • Het opleidingsmateriaal wordt vooraf bezorgd bij de cursist thuis (dus een echt boek in plaats van toegestuurde pdf);
  • De cursisten zien zowel de docent, het scherm van de docent als ook de medecursisten. Op deze manier blijft de cursus interactief. En door het gebruik van een professioneel conferentie-systeem is de docent haarscherp in beeld en goed te verstaan;
  • Het maximaal aantal deelnemers is verlaagd om voldoende persoonlijke aandacht kunnen garanderen bij deze leervorm;
  • De trainingtijden zijn opgedeeld in blokken van twee keer 3 uur per dag met voldoende pauze om de aandacht en concentratie goed vast te houden (09:00 – 12:00 & 13:00 -16:00);
  • Cursisten krijgen een simpele inlogprocedure waarmee zonder installatie ingelogd kan worden in zowel de videoconferentie als eventueel benodigde tooling;
  • Na de training ontvangt de cursist het bijhorende certificaat via de mail.

NB: ook in-company trainingen blijven mogelijk mits de trainingslokalen voldoen aan de RIVM richtlijnen, uiteraard kunt u gebruik maken bij een dedicated training van een van onze trainingscentra. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden bij ons.