Kom in contact
met Primaned Academy!

+31 10 44 25 177 academy@primaned.com

Vragen?

U kunt direct contact opnemen met één van onze medewerkers.

Claudia Dieleman

+31 6 23 18 81 29

Stefan Hollak

+31 6 13 52 69 64

Over Primaned Academy

Over ons

De Primaned Academy leidt op in Project Controls. Project Controls, in Nederlands vrij vertaald als projectbeheersing, is een vrij recent vakgebied en internationaal sterk in opkomst. Organisaties richten zich steeds meer in als matrixorganisatie en werken projectmatig. Om goed projecten te kunnen beheersen is een strategie nodig, en hierbinnen is het goed opleiden van medewerkers een belangrijk onderdeel.

Geïntegreerde aanpak
Project Controls behelst onder andere het plannen van werk binnen een tijdsperiode. Daarnaast wordt er gekeken naar hoe materiaal en medewerkers kunnen worden ingepland. Wanneer er sprake is van een verandering, moet hier op geanticipeerd kunnen worden en moet er zo nodig worden bijgestuurd. Eventuele risico’s hebben effect op de haalbaarheid van de project-doelstellingen, en daarmee ook op de planning en eventuele aansturing. Onze opleidingen hebben een geïntegreerde aanpak van de planning en de omliggende kennisgebieden als uitgangspunt.

Ons opleidingsaanbod
Onze opleidingen kunnen los of binnen een opleidingstraject gevolgd worden. Al onze modules richten zich op de competenties die noodzakelijk zijn voor een Project Controls Professional. Al onze opleidingen zijn samengesteld door academici, die naast docent ook werkzaam zijn als consultant, in samenwerking met onze eigen praktijkgerichte Project Controls Consultants en Engineers. Op deze manier hebben we praktische, theoretisch onderbouwde, pragmatische opleidingen ontwikkeld.

Docenten
De opleidingen worden verzorgd door goed opgeleide docenten, die hun ervaring bij vele projecten hebben opgedaan en opdoen.

Team
Maak kennis met het Academy Team.

Persoonlijke aandacht
De modules worden gegeven aan maximaal 9 deelnemers zodat de docent elke deelnemer persoonlijke aandacht kan geven. Daarnaast wordt de interactie tussen de deelnemers van verschillende projectorganisaties als leerzaam en prettig ervaren.

Lunch
Bij al onze opleidingsmodules is de lunch inbegrepen, welke wordt genuttigd in het NH hotel op loopafstand van het opleidingscentrum.

Certificaat
Deelnemers ontvangen na deelname aan een opleidingsmodule een certificaat van de Primaned Academy.

Persoonlijk advies
Mocht je vragen hebben over de inhoud van onze opleidingen en opleidingsmodules, aarzel niet om met ons contact op te nemen, ook voor een persoonlijk advies.