Kom in contact
met Primaned Academy!

+31 10 44 25 177 academy@primaned.com

Vragen?

U kunt direct contact opnemen met één van onze medewerkers.

Claudia Dieleman

+31 6 23 18 81 29

Stefan Hollak

+31 6 13 52 69 64

Opleiding Senior Scheduling Engineer

Het ideale programma voor ervaren planners die zich verder willen ontwikkelen in de kennisgebieden, technieken, planningsapplicatie (Oracle Primavera Cloud, Microsoft Project of Primavera P6) en het beheersen van de integrale aanpak.

Duur

4 dagen

Kosten

€ 1.980,00 excl. BTW

Locatie
  • Capelle a/d IJssel
Leermethode
  • Klassikaal
  • Remote
  • InCompany

Je werkt al enige tijd in een projectorganisatie en bent bekend met de basisprincipes van schedulen en projectbeheersing, maar bent benieuwd hoe je jouw kennis verder kunt uitbreiden om nieuwe inzichten te vergaren en zo de maturiteit van jouw organisatie rondom projectbeheersing te vergroten. Wat is een strategische opzet van de planning en hoe beheers je de raakvlakken en stuur je de uitvoering vanuit de planning aan? Hoe creëer je inzicht in de daadwerkelijke voortgang en forecast van het projectenportfolio? Hoe dragen Earned Value technieken hieraan bij? Deze en vele andere onderwerpen worden behandeld in ons opleidingstraject voor Senior Scheduling Engineer. Het traject is daarnaast ook uit te breiden met verdiepingen op de kennisgebieden Cost, Risk en/of Change.

Flyer downloaden

De opleiding Senior Scheduling Engineer start meerdere keren per jaar. De opleidingsdagen kunnen worden gespreid in enkele maanden doorlooptijd of zelfs over een langere periode. De startdatum is de eerstvolgende mogelijkheid om deze opleiding te starten. Na inschrijving wordt persoonlijk contact met je opgenomen om de verdere data af te stemmen.

De opleiding Senior Scheduling Engineer zorgt ervoor dat je vooroploopt in het vakgebied van projectbeheersing. Ben je echter nog nieuw in jouw rol of in de applicatie? Waarschijnlijk sluit de opleiding Scheduling Engineer dan beter aan bij jouw leerbehoeften.

Dit programma wordt onder andere gevolgd door scheduling specialisten, scheduling engineers, integrated planners, operationeel planners, planningadviseurs,  projectassistenten, project support officers, shutdown coordinatoren, turnaround schedulers, bid/tender planners, werkvoorbereiders, planning & control engineers, portfolio planners, project analysten en strategisch planners.

Softwareversie

In alle Expert trainingen wordt gewerkt met de laatste softwareversies.

Voorkennis

Voor deze opleiding is het vereist dat je de basisprincipes van scheduling en Project Controls beheerst, alsook aantoonbare praktijkervaring hebt met de betreffende planningstool (minimaal 6 maanden). De opleiding tot Scheduling Engineer is de ideale vooropleiding voorafgaand aan dit opleidingstraject.
Is projectbeheersing wel onderdeel van je verantwoordelijkheden, maar werk je niet met een planningsapplicatie? Dan sluit de opleiding tot Project Controls Manager misschien beter aan bij je leerdoelen.

Certificaat

Na afloop van de module ontvang je een certificaat van de Primaned Academy.

Kosten

€ 1.980,00 excl. BTW / inclusief opleidingsmateriaal, lunch en consumpties

De opleiding bestaat uit de volgende trainingen. Klik op de training voor meer details.

Specialisaties:

Expert applicatietraining (kies 1 van de volgende applicaties):

Geadviseerde aanvullingen bij deze opleiding (keuze afhankelijk van je organisatie en leerdoelen):

Startdatum Leermethode Taal Locatie
10-06-2024 Klassikaal Nederlands Capelle a/d IJssel Inschrijven
01-10-2024 Klassikaal Nederlands Capelle a/d IJssel Inschrijven
18-11-2024 Klassikaal Nederlands Capelle a/d IJssel Inschrijven