Kom in contact
met Primaned Academy!

+31 10 44 25 177 academy@primaned.com

Vragen?

U kunt direct contact opnemen met één van onze medewerkers.

Claudia Dieleman

+31 6 23 18 81 29

Stefan Hollak

+31 6 13 52 69 64

Blog

De Primaned Academy is open!

by Claudia Dieleman| In Blog - NL|

Ja je leest het goed: Corona hoeft het vergroten van je kennis op het gebied van Project Controls niet in de weg te staan. Sterker nog, misschien is er wel extra ruimte in je agenda om juist nu tijd te investeren in persoonlijke ontwikkeling. Uiteraard zijn er wel de nodige maatregelen genomen in verband met Corona:

Maatregelen tot juni:

Alle geplande opleidingen zullen online gegeven worden. Dus ook onze reguliere en expert tooltrainingen in Microsoft Project en Primavera P6 Professional kunnen remote gegeven worden. We hebben de opleidingen zo ingericht dat deze onze klassikale lesmethode zo goed mogelijk benadert:

  • Het opleidingsmateriaal wordt vooraf fysiek afgeleverd bij de cursist thuis (dus een echt boek in plaats van toegestuurde pdf);
  • De cursisten zien zowel de docent, het scherm van de docent als ook de medecursisten. Op deze manier blijft de cursus interactief. En door het gebruik van een professioneel conferentie-systeem is de docent haarscherp in beeld en goed te verstaan.
  • Het maximaal aantal deelnemers is verlaagd om voldoende persoonlijke aandacht kunnen garanderen bij deze leervorm;
  • De cursus is opgedeeld in blokken van twee keer 3 uur per dag met voldoende pauze om de aandacht en concentratie goed vast te houden.
  • Cursisten krijgen een simpele inlogprocedure waarmee zonder installatie ingelogd kan worden in zowel de videoconferentie als eventueel benodigde tooling;
  • Na de cursus ontvangt het cursist het bijhorende certificaat via de mail.

Maatregelen vanaf juni:

De Primaned Academy gaat er vooralsnog vanuit dat alle trainingen vanaf 1 juni weer klassikaal gegeven kunnen worden. Mocht je een voorkeur hebben voor klassikale trainingen dan kan je je dus inschrijven voor de geplande trainingen op de website na 1 juni.

Cursisten worden altijd persoonlijk benaderd mocht de situatie veranderen. Als er toch langer remote getraind gaat worden kunnen inschrijvingen desgewenst kosteloos verplaatst worden naar een later moment.

Schrijf je dus in en zorg dat je persoonlijke ontwikkeling niet stil wordt gelegd door Corona.

Voor vragen zijn we altijd bereikbaar via mail (academy@primaned.com) of telefoon (06-13658368)