Kom in contact
met Primaned Academy!

+31 10 44 25 177 academy@primaned.com

Vragen?

U kunt direct contact opnemen met één van onze medewerkers.

Claudia Dieleman

+31 6 23 18 81 29

Stefan Hollak

+31 6 13 52 69 64

Blog

Projectbeheersing vraagt om vakmanschap

by Angelina Schilten| In Blog - NL|

Primaned Academy ondersteunt Antea Group bij het verder uitbouwen van kennis en vaardigheden om de toppositie in de markt te verstevigen.

Antea Group, een internationaal opererend ingenieurs- en adviesbureau is met ruim 3500 medewerkers mondiaal actief. De organisatie combineert strategisch denken en multidisciplinaire kennis met technische expertise en pragmatisch handelen. De afgelopen jaren heeft Antea Group veel tijd en geld gestoken in projectbeheersing. “Onze eigen projectresultaten gingen omhoog en steeds meer opdrachtgevers weten ons te vinden met veel en uitdagende nieuwe projecten”, aldus drs. Maarten Lolcama, adviseur Water | Businesslijn Ruimte & Water bij Antea Group. Binnen Antea Group staat de mens centraal, de mens moet het uiteindelijk doen. Dat betekent dat Antea Group ook verder blijft bouwen aan de kennis en vaardigheden van haar medewerkers om de toppositie in dit vak en in de markt verder te verstevigen.

Opleiding Project Controls

Antea Group wil stuurinformatie genereren voor een beheerst project. In een drukke markt neemt het belang van projectbeheersing toe. Projectbeheersing is een vak apart en vraagt om vakmanschap binnen specifieke werkvelden. De verschillende modules binnen de opleiding Project Controls bieden de juiste mix. Antea Group vindt het belangrijk onderscheid te maken tussen het technisch deel (tool), een inhoudelijke planning, communicatie van de planning (presentatie) en het planningsmanagement (aansturen op). Visualisaties zijn hierbij belangrijk. Primaned is als geen andere partij in staat ons hierbij te ondersteunen.

Ambitie

De ambitie van Antea Group is ‘de beste zijn’. Antea Group opereert wereldwijd als toonaangevend ingenieurs- en adviesbureau. Met vestigingen in Europa, Noord- en Zuid-Amerika, Afrika en Azië biedt de organisatie kennis, producten en diensten die passen bij de specifieke opgaven van een land of regio.
Projecten op het gebied van infrastructuur, milieu, beheer en data, realisatie, ruimte, sport en veiligheid worden uitgevoerd met een evenwichtige balans tussen people, profit en planet. Antea Group wordt gezien in de markt als de partij die (aantoonbaar) actief weet te sturen op tijdig opleveren van projecten. Veel (inter)nationale opdrachten worden op het gebied van planning aan-gestuurd door Primavera. Door de inspirerende samenwerking met Primaned voldoet Antea Group planmatig niet alleen aan de basiseisen van de opdrachtgever, maar wordt meerwaarde geboden door diepgaande kennis en optimaal gebruik van de mogelijkheden van Primavera.