Binnen het vakgebied is Primaned altijd op zoek naar de beste Project Controls Softwareoplossingen. Daarom zijn Primaned en Safran trots om aan te kondigen dat Primaned de reseller en implementatiepartner wordt voor Safran in de Benelux. Met Safran Risk en Safran Risk Manager is een complete set tools beschikbaar om projectrisico’s vast te leggen, te beoordelen en te analyseren; vanuit een kwalitatief en kwantitatief perspectief.

Door integratie met alle belangrijke planningstools is dit een sterke verbreding van het softwareportfolio van Primaned, dat bestaat uit de beste project- en programmamanagement oplossingen zoals PMWeb © en een brede selectie van Oracle Primavera-oplossingen.

Primaned biedt ondersteuning tijdens het selectieproces en de implementatie van de oplossing, zowel vanuit applicatieperspectief als vanuit (bedrijfs)proces oogpunt. Ook kunnen de planning engineers van Primaned de toepassing van de oplossing ondersteunen in de aanbesteding en diverse projectfases.

Daarnaast integreert de Primaned Academy de kennis en ervaring die Safran inbrengt in de opleiding Project Controls en de diverse Risico specialisaties.