Blog

Weekprogramma Netwerkplanning & Scheduling Best Practices en Oracle Primavera P6 Professional

Claudia Dielemanby Claudia Dieleman| In Blog - NL|

Van 2 t/m 6 september 2019 bieden wij een weekprogramma aan, waarin je na een week best practices van Netwerkplanning & Scheduling beheerst en deze ook leert toepassen binnen Oracle Primavera P6 Professional. In deze week leer je onder andere het verschil tussen het kunnen plannen en een planning beheersen.

Netwerkplanning en Scheduling Best Practises

In een Netwerkplanning geef je de relaties aan tussen de verschillende activiteiten in je project. In deze module leer je met verschillende oefeningen de verschillende soorten activiteiten en relaties kennen en leer je hoe je slim best practices toepast voor het opzetten van een robuuste netwerkplanning. Ook leer je de rekenmethode beheersen waarmee het kritieke pad en floats worden uitgerekend.

Oracle Primavera P6 Professional

Na 1 dag Netwerkplanning & Scheduling Best Practises kan alle theoretische geleerde kennis omgezet worden in de praktijk met Oracle Primavera P6 Professional. In deze interactieve module leer je goed om te gaan met de software, ook wat een planner nodig heeft om een goede planning te kunnen maken.
De software die wij gebruiken voor deze module is Oracle Primavera P6 Professional 16.1.

Meld je nu aan voor dit weekprogramma en krijg 20% korting. Normaal gesproken kosten deze trainingen samen € 2.475,- p.p. en nu bieden wij deze aan voor € 1.980,- p.p. excl. btw.

Na afloop van dit weekprogramma ontvangt je certificaten van de Primaned Academy voor de gevolgde modules.

Vragen of interesse in het weekprogramma, neem dan contact op met onze Primaned Academy via academy@primaned.com of 06-13658368