Kom in contact
met Primaned Academy!

+31 10 44 25 177 academy@primaned.com

Vragen?

U kunt direct contact opnemen met één van onze medewerkers.

Claudia Dieleman

+31 6 23 18 81 29

Stefan Hollak

+31 6 13 52 69 64

Werkveldcommissie

De Primaned Academy verbetert haar opleiding continu, inspelend op wat organisaties nodig hebben voor hun medewerkers. Onze werkveldcommissie bestaat uit experts in projectbeheersing, werkzaam bij verschillende organisaties in Nederland. Wij gebruiken hun advies, gevraagd en ongevraagd, om onze opleidingen praktijkgericht en relevant te houden.

De werkveldcommissie bestaat uit de volgende personen:

Tom Roos

Teammanager Projecten Zuid I Engie Infra & Mobility

Tom Roos is Teammanager Projecten Zuid bij Engie Infra & Mobility. Als eindverantwoordelijke voor de prachtige projecten vind hij het enorm belangrijk om “In Control” te zijn en te blijven. Kennis en kunde rondom integrale planning en project control helpen Engie om voorspelbaar te zijn en om onze doelstellingen te realiseren, zowel op strategisch, tactisch als op operationeel niveau. Kennis opdoen, delen en blijven ontwikkelen in dit vakgebied is dan ook Tom zijn motivatie om onderdeel te zijn van deze werkveldcommissie.

 

Sebastiaan Schilperoort

Lead Scheduling & Risk Management

Sebastiaan is Lead Scheduling & Risk management bij GKN ASEA voorheen Fokker Technologies Holding. Hij vindt zijn uitdagingen in de beheersing van grote internationale projecten, waarbij de juiste mix gevonden moet worden van mensen, tools en processen.

Kor Keller

IAP Team Lead NAM

Kor Keller is expert en vernieuwer op het gebied van Integrated Activitiy Planning en projectplanning. Als leidinggevende van een plannersteam heeft hij succesvol een team opgebouwd dat de organisatie effectief kan adviseren en door een geharmoniseerde werkwijze elkaar moeiteloos kan vervangen. Kor zet communicatietraining en coaching in naast cursussen om met de planning software te werken, zodat de planners hun vak in alle opzichten verstaan.

Maarten Lolcama

Manager Projectbeheersing, Risicomanager en PPI Planner

Maarten heeft meer dan 18 jaar ervaring met complexe (integrale) civieltechnische projecten waarbij meerdere actoren, waaronder het HWBP, betrokken zijn. Hij koppelt  functionele kennis aan zijn analytisch vermogen en schakelt pro-actief tussen projectteamleden en de inhoud van de (uitvoeringsgerichte) projecten. Hij kan zich goed inleven in situaties en stuurt projecten de goede kant op.

Nick Mallee

Manager Planning & Coördinatie, Royal Van Lent Shipyard B.V

Nick is manager van de afdeling Planning bij FEADSHIP – Royal van Lent Shipyard en is al ruim 9 jaar werkzaam binnen het vak projectbeheersing. Met de planningsafdeling is hij verantwoordelijk voor het creëren van inzicht en voorspelbaarheid in de engineering, bouw en inbedrijfstelling van superjachten door effectief gebruik van verschillende lagen van planning. Continu blijven verbeteren is een vast onderdeel van de dagelijkse werkzaamheden bij hem op de afdeling en daarbij hoort ook intensief kennis vergaren én delen.

Vincent Laging

Procesmanager, Dura Vermeer Infra Landelijke Projecten BV

Vincent is mijnbouwkundig ingenieur en heeft op zes continenten gewerkt aan grote projecten in de mijnbouw, olie & gas, en infrastructuur. Hij is bij Dura Vermeer verantwoordelijk voor Project Controls op de infra-projecten. Zijn doel is het integraal beheersen van tijd, geld en risico’s, zodat data gedreven beslissingen genomen worden die leiden tot voorspelbare projecten met excellente resultaten.