Blog

In de zomer kennis op doen met 20% korting?

Claudia Dielemanby Claudia Dieleman| In Blog - NL|

Er is een verschil tussen kunnen plannen en je planning beheersen.
Wij bieden een zomeractie aan waarin je de Best Practices van Netwerkplanning beheerst en deze ook leert toepassen binnen Oracle Primavera P6 Professional of Microsoft Project. Het programma van de zomeractie is als volgt:

  1. Netwerkplanning en Scheduling Best Practises (13 juli)
    In een netwerkplanning geef je de relaties aan tussen de verschillende activiteiten in je project. In deze module leer je met verschillende oefeningen de verschillende soorten activiteiten en relaties kennen en leer je hoe je slim best practices toepast worden voor het opzetten van een robuuste netwerkplanning. Ook leer je de rekenmethode beheersen waarmee het kritieke pad en floats worden uitgerekend.
  2. Oracle Primavera P6 Professional (14 t/m 17 juli) of Microsoft Project (20 & 21 juli)
    Na 1 dag netwerkplanning kan alle theoretische geleerde kennis omgezet worden in de praktijk met Oracle Primavera P6 Professional of Microsoft Project. In deze interactieve module leer je, naast het goed omgaan met de software, ook wat een planner nodig heeft om een goede planning te kunnen maken.

Meld je nu aan voor deze zomeractie en krijg 20% korting. Normaal gesproken kosten de trainingen Netwerkplanning en Oracle Primavera P6 Professional samen € 2.475,- en nu bieden wij deze aan voor € 1.980,- p.p. excl. btw.
De trainingen netwerkplanning en Microsoft Project kosten gezamenlijk normaal € 1.485,- en deze bieden wij nu aan voor € 1.188,- p.p. excl. btw.

Na afloop van deze zomeractie ontvangt je certificaten van de Primaned Academy voor de gevolgde modules.
Wil je je inschrijven of heb je vragen over deze zomeractie, neem dan contact met ons op via academy@primaned.com of 06 – 1365 8368